Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
 
 
 
 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
γαιάζω | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Θήβα

Η επιχείρησή μας “γαιάζω” η οποία εδρεύει στην Θήβα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στα νέα δεδομένα της εποχής, σας προσφέρει ολοκληρωμένες και υπεύθυνες λύσεις για τη δημιουργία όμορφων κήπων, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών και στην δημιουργία κήπων υψηλής αισθητικής.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, το έμπειρο συνεργείο μας, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή κήπων σε οικίες, εξοχικά, επιχειρήσεις, δημόσιους χώρους, πάρκα, σχολεία και σε κάθε χώρο στην Θήβα και τις γύρω περιοχές.

Με γνώμονα την αισθητική και την πρωτοτυπία, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, πραγματοποιεί την ιδανική μελέτη έπειτα από επίσκεψη στο χώρο σας, αναγνωρίζοντας έτσι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και λαμβάνοντας υπόψη τις δικές σας προτιμήσεις.

Στην συνέχεια προχωράμε στην κατασκευή του, επιλέγοντας τα κατάλληλα φυτά και υλικά που ταιριάζουν και αναδεικνύουν τον κήπο σας ώστε να επιτύχουμε άμεσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα αντέξει στο χρόνο.

 
 
 
 

ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ

Η εγκατάσταση χλοοτάπητα προσδίδει νέα χαρακτηριστικά στο κήπο σας αναβαθμίζοντας την συνολική εικόνα του. Επιπλέον δημιουργείται ένα ιδιαίτερο μικροκλίμα, παγιδεύοντας την σκόνη και την βρωμιά του αέρα χαρίζοντας ένα υγιές περιβάλλον.

Οι χλοοτάπητες χρησιμοποιούνται σε ιδιωτικούς κήπους και δημόσιους χώρους σε πολλά μέρη του κόσμου για την αισθητική απόλαυση καθώς και για αθλητικές ή άλλες υπαίθριες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

 

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ

Το πότισμα με το χέρι καταναλώνει πολύ νερό και δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο το αυτόματο πότισμα.

Πραγματοποιώντας ενδελεχή μελέτη, εγκαθιστούμε αυτόματα συστήματα άρδευσης σε κήπους, με υλικά Eurodrip, Hunter και Rain-bird. Έτσι, πετυχαίνουμε την ομοιόμορφη και ορθολογική κατανομή του νερού και εξασφαλίζουμε τη σωστή ανάπτυξη των φυτών ή του χλοοτάπητα.

 
 
 
 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας φυτά, πέργκολες, βότσαλα, πέτρες για βραχόκηπους, καταρράκτες, σιντριβάνια και δεξαμενές νερού, μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.

Χάρη στην μακροχρόνια ενασχόλησή μας με τις κατασκευές κήπων, μπορούμε να κατασκευάσουμε ότι μας ζητηθεί στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας υλικά των πιο γνωστών εταιρειών του χώρου.

Η πολυετής εμπειρία μας σε έργα πρασίνου και ειδικές κατασκευές, σε συνδυασμό με το μεράκι και την αγάπη για την δουλειά, μάς δίνουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε και να ολοκληρώνουμε έργα όλων των επιπέδων, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

και θα έρθουμε στο χώρο σας ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες που έχετε και να προτείνουμε
την καλύτερη λύση για τον κήπο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα τη Θήβα και όλη τη Βοιωτία καθώς και άλλους νομούς όπως,
την Αττική τη Φθιώτιδα, την Εύβοια και την Αχαΐα.